Week van de Watersport: Van 30 april t/m 8 mei 2016

Sloepenmarkt Lente Event

Print

Na een succesvolle primeur in 2015, gaan we dit jaar de 2e edtie van het Lente Event organiseren. In het weekend van zaterdag 7 en zondag 8 mei willen wij U hét watersportgevoel laten ervaren en beleven in onze showroom, buiten op het terrein en op het water!

En tijdens dit weekend vieren wij samen met u ons 10 jarig bestaan. in 2006 begonnen in Terherne en inmiddels alweer 5 jaar in het mooie dorp Grou!

Wat te verwachten aan activiteiten tijdens het Lente Event;

Sloepen en Motorboten
In onze showroom met meer dan 75 jong gebruikte Sloepen en Motorboten kunnen de klanten op hun gemak de boten ervaren en beleven. Wij brengen de gasten een kopje koffie aan boord en onze verkoopadviseurs nemen rustig de tijd om informatie te geven en alle vragen te beantwoorden. Graag geven we deze dagen een rondleiding door ons bedrijf en laten alle facetten zien die met onze bedrijfsvoering te maken hebben.

Er op uit op het water
Het genootschap ‘De Daemes op de golven & De Heeren op het water’ zijn beide dagen aanwezig met een grote stand om de gasten te laten beleven in vorm en beeld wat het gevoel op het water nu eigenlijk is. Hun platform biedt de mogelijkheid om sloepvaarders hun watersportervaringen en verhalen met elkaar te delen.

Gedurende het weekend vaart onze promosloep een ‘rondje Grou’. Hiermee kunnen we mensen het pitoreske Grou laten beleven vanaf het water.

Culinair
Bij het echte watersportgevoel hoort ook een culinaire proeverij! De gasten kunnen ervaren hoe paling op ambachtelijke wijze gerookt wordt en mogen het uiteraard ook zelf proeven. Graag schenken wij hierbij een goede wijn of een lekkere kruidenbitter om het helemaal af te maken.
Dat wordt smullen!

Ontspanning
Voor de kids staat er een luchtkussen waar ze lekker hun energie in kwijt kunnen. En is er Fun op het water.

Kijk hier voor een sfeerimpressie van vorig jaar!

Tot dan!

  • Categorie(ën) Fun watersporten, Onderhoud, Opendagen, Uitgelicht, Varen
  • Locatie Grou
  • Adres Singel 12
    9001 XP Grou