Week van de Watersport: Van 30 april t/m 8 mei 2016

Zoetermeerse Watersport Vereniging Noord-Aa

Print

Altijd al eens willen zeilen, suppen of kajakken in Zoetermeer? De watersportvereniging Noord-Aa in Zoetermeer verwelkomt je graag op de kennismakingsdag op 1 mei tussen 11 en 16 uur aan het Lange Land 2 in Zoetermeer en op Koningsdag 27 april op de Dobbeplas in Zoetermeer. Tijdens de kennismakingsdag ben je van harte welkom om onze vereniging te bezoeken. Ons clubhuis is open en je kunt onze optimist-zeilertjes ontmoeten die aan het trainen zijn voor het nieuwe zeilseizoen. Wil je wat meer informatie of gewoon eens rondkijken op onze club en komt 1 mei niet uit? Kom dan eens langs op een zondag. Voor de jeugd vanaf 8 jaar organiseren we in het voorjaar een dagcursus ‘gewenning optimist’ voor de aktieprijs van € 15,-. Tijdens deze dag kun je kijken of je zeilen leuk vindt en eventueel een basis leggen voor een CWO-cursusweek in de zomervakantie. Je leert in één dag, onder begeleiding van een trainer, een baantje varen over de Zoetermeerse plas. Deze cursus wordt gegeven op 11, 25 en 26 juni. Je kunt één dag boeken maar je kunt ook meerdere dagen meevaren.

WSV Noord Aa is een laagdrempelige vereniging en verzorgt zeiltrainingen voor jeugd en volwassen. Ook verhuurt de vereniging zeilboten, kajaks en SUP-boards.

  • Categorie(ën) Acties en kortingen, Dag van de Watersport, Fun watersporten, Onderhoud, Varen, Zeilen
  • Locatie Zoetermeer
  • Adres Het Lange Land 2
    2725 KZ Zoetermeer
facebook

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>