De inschrijvingen voor de Week van de Watersport zijn geopend! Tijdens de Week van de Watersport, die dit jaar plaatsvindt van 30 april tot en met 8 mei, werken nautische bedrijven en watersportorganisaties door het hele land samen om zo heel Nederland het water op te krijgen. Heeft u al een idee wat u deze week wilt organiseren? Doe mee aan de Week van de Watersport! Dit kan al vanaf € 199,-.

Kick-off
Dit jaar vindt de kick-off van de Week van de Watersport al plaats op Boot Holland (12 t/m 17 februari). Bezoekers en standhouders kunnen op de Week van de Watersport stand (no. 4020) alle informatie vinden over het event en de activiteiten die onze partners, bedrijven en verenigingen gaan organiseren.

Week van de Watersport en het Watersportverbond
De Week van de Watersport en het Watersportverbond slaan de handen in één om alle watersportfans het water op te krijgen. De Dag van de Watersport trapt op zaterdag 30 april 2016 de derde editie van de Week van de Watersport af.

Meedoen?
Zoekt u nog een geschikt moment voor een open dag? Of wilt u uw watersportbedrijf of -organisatie eens in de schijnwerpers zetten? Organiseer dan een aantrekkelijke activiteit tijdens de Week van de Watersport.

Inschrijven