Week van de Watersport: Van 30 april t/m 8 mei 2016

Flevo Marina

Print

Op 30 april en 1 mei, tijdens de landelijke week van de watersport zetten de watersportbedrijven, gevestigd op de Flevo Marina, hun beste beentje voor. Samen met hun leveranciers organiseren zij een spetterend programma om de watersport over de gehele breedte neer te zetten in een watersport experience. U kunt naast het bezichtigen van boten en inwinnen van informatie zelf ook actief deelnemen en proeven aan de veelzijdigheid van de watersport: zoals suppen, flyboarden of vaarles krijgen en genieten van de vele voordelen tijdens de voorjaarssale in de watersportwinkel. Vanwege de enthousiaste reacties uit de branche wordt het programma nog wekelijks uitgebreid, kijk dus vooral op onze site www.flevomarinawatersportexperience.nl.

Naast alle activiteiten kunt u natuurlijk ook de sfeer proeven op het terras van restaurant “ Aan ut Water”.
Bezoekers die met hun boot het evenement bezoeken, kunnen gratis gebruik maken van een passanten-ligplaats in de haven. En voor bezoekers die met de auto komen, is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Graag tot ziens tijdens Flevo Marina Watersport Experience op 30 april en 1 mei aanstaande!

  • Categorie(ën) Dag van de Watersport, Fun watersporten, Manoeuvreren, Onderhoud, Opendagen, Uitgelicht, Varen, Veiligheid, Zeilen
  • Locatie Lelystad
  • Adres Overstag 20
    8221 RG Lelystad