Week van de Watersport: Van 30 april t/m 8 mei 2016

3e Week van de Watersport: Iedereen het water op!

De Week van de Watersport is begonnen! Tot en met 8 mei werken zo veel mogelijk nautische bedrijven en watersportorganisaties door het hele land weer samen om zo iedereen het water op te krijgen. Tijdens deze week kan je kennismaken met diverse vormen van watersport. Bezoek een bootbedrijf voor een proefvaart of altijd al willen leren zeilen, suppen of flyboarden? Maak tijdens de Week van de Watersport kennis met al het moois dat de watersportwereld te bieden heeft.


Acties en kortingen

Profiteer tijdens de Week van de Watersport van volop acties en kortingen bij diverse watersportbedrijven.
Lees meer

Fun watersporten

Tijdens de Week van de Watersport kun je verschillende fun watersporten uitproberen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan suppen, raften, bodyboarden, surfen, waterski├źn en nog veel meer.
Lees meer

Manoeuvreren

Manoeuvreren is niets anders dan een vervoersmiddel laten bewegen. Hierbij is kennis nodig om inzicht te krijgen in de verschillende krachten die op een schip kunnen werken en waar zij op het schip ingrijpen.
Lees meer

Onderhoud

Voor het sleutelen aan een boot is er onderscheid te maken in het noodzakelijk onderhoud en aanpassingen die je zelf mooi, handig of leuk vindt.
Lees meer

Opendagen

Tijdens de Week van de Watersport houden een heleboel watersportbedrijven opendagen.
Lees meer

Varen

In Nederland worden we van bijna alle kanten omgeven door water. Daardoor komen we automatisch bij het varen terecht. Pleziervaren is voor iedereen weggelegd.
Lees meer

Veiligheid

Veiligheid is in de watersport een veelomvattend begrip. Er vallen heel veel zaken onder en er wordt door allerlei instanties veel aandacht aan geschonken.
Lees meer

Dag van de Watersport

Met elkaar vieren we de watersport! Op zaterdag 30 april 2016 trappen de aangesloten verenigingen van het Watersportverbond de Week van de Watersport af met leuke activiteiten. Ontdek bijvoorbeeld een nieuwe kano toertocht langs de oevers van de IJssel, stap in een optimist voor je eerste zeilervaring, leer de beste tips & tricks op het gebied van windsurfen of ga langs bij jouw vereniging voor een supclinic.
Lees meer

Zeilen

Zeilen is een techniek van voortbeweging door windkracht. Dit kan over het water met een zeilschip, zeilboot of surfplank.
Lees meer